TBST Consult AB bemanningskoncept

"Vi bryr oss om företag och personer i HELA Sverige. Vi söker alltid efter kompetenser lite mer på hugget och kompetenta än andra! Nu har vi funnit flera kompetenser som vi knutit till oss och som vi kan tänka oss hyra ut för egen full sysselsättningsgrad. Tyvärr  är våra konsulter så pass duktiga att Ni blir bländade av deras professionalism! Därför råder vi... solglasögon på!

TBST har flera affärsområden som fylls med kompetenser vartefter. Alla är medvetna om det riktiga att arbeta på distans är framtiden, speciellt om man beaktar och tar hänsyn till effektivitet och miljön.

"I varje vrå av Sverige finns det briljanta & kunniga personer med utmärkta idéer och visioner... TBST-nätverket möjliggör att lansera dem"

Vi börjar nu se att våra kompetenser kan hyras ut till företag runt om i landet bara vi kan arbeta på distans och i undantagsfall ha personliga möten. Vår personal levererar!

Tveka inte en sekund att kontakta oss (intresseformulär) om Du har ett behov av kvalificerad personal. Inom en månad har vi den kapaciteten Du efterfrågar! 

KOMPETENSER HOS VÅR BEMANNINGSPERSONAL
Vår personal har oftast bakgrunden och erfarenheten utifrån det "verkliga näringslivet". Våra konsulter har gedigen kunskap i grund och botten men är man inte webbdesigner eller löneadministratör så är man det inte... Men det vill vi vara tydiga att säga att en Redovisningskonsult hos oss visst klarar av att hantera löner men inte så bra som sin egen "cup of tea". Detsamma gäller en Datakonsult osv...

GEOGRAFISKA OMRÅDEN VI KAN BEMANNA
Vi kan hantera förfrågningar från kunder i hela Sverige inom områden som hanteras på distans. Administration, Data och Marknadsföring. I det fall man behöver personal "på plats" så kan vi vid förfrågan inom 1-3 månader oftast få tag i personal. Vårt mål är att få ut villiga, pigga och alerta personer i sysselsättning. Naturligtvis bör det finnas i vår personal kvalitét i uppförande och kunnighet så att vi inte gör våra kunder besvikna.

Därför måste man vår personal vara beredd på frågan om man vill bli uthyrd också. Vi vill inte att man skall behöva flytta på sig utan allt skall kunna skötas lokalt nära hemmet (fältsäljare) eller på distans (data-administration-marknadsföring osv) från ett kontor eller hemmet, ja vart som helst bara tillgång till Internet finns.

RENT PRAKTISKT HUR GÅR DET TILL?

  1. Ni anmäler Ert intresse via vårt formulär här (intresseanmälan hyra personal).
  2. Vi tar Er kontakt och överenskommer om villkoren.
  3. Vi bekräftar vår överenskommelse och Ni driftsätter vår personal.

Funderingar: Kontakta oss på 010 - 495 80 50 eller maila på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

BEMANNING (följ länkarna nedan så hittar Du områden vi har tillgänglig personal för uthyrning).

Inom följande affärsområden FINNS personal att hyra ut. Fyll i Din intresseanmälan här


Inom följande affärsområden SAKNAS f.n. personal att hyra ut.
Fyll ändå i Din intresseanmälan här.

  • TBST Administration: Du/vi arbetar med det mesta inom administration, bokföring, skattedeklaration, momsredovisning, löner osv
  • TBST Finance: (Investering/Finansiering = Lågkostnadsbolaget): Sitta i skuld är ett beroende. Investera Dig ur detta.
  • TBST Sale/Marketing: Du/vi säljer/marknadsför oss via kunnighet. Det skapar förtroende och då köper de flesta när vi levererar.
  • TBST App: Du/vi tänker mobilt och anpassar oss inför framtiden. Program i mobilen underlättar och skapar verklig affärsnytta.
  • TBST Store: Du/vi säljer produkter enkelt via nätet. Vi sätter upp webbutiker i Sverige tillgängliga för alla!


Tillsammans... är det lättare att hjälpa varandra!

Välkommen!