Beskrivning av Franchise alt. Frilanskonceptet.

"Vi bryr oss om företag och personer i HELA Sverige. Vi söker alltid efter kompetenser! Hur vi knyts till varandra är underordnat, Du måste vara duktig på något och ha en vilja att visa det. Då kan Du bli projektanställd, agera som frilansare eller ha eget företag"

Egna företagare brinner i sitt engagemang, den lågan vill vi inte släcka

"I varje vrå av Sverige finns det briljanta företag med utmärkta idéer och visioner... TBST-nätverket möjliggör att lansera dem"

Vi söker Franchisetagare eller Frilansare runt om i hela Sverige!

Tveka inte en sekund att kontakta oss om Du anser att Du är kunnig inom ett område och har företag som behöver draghjälp i utvecklingen. Nedan presenteras våra affärsområden inom Franchisekonceptet. Se vidare i varje länk för en mer detaljerad beskrivning.

NYHET:Vi lånar ut till Franchise/Frilansavgiften: Om Du kan och vill ha en av rollerna hos oss skall inte pengarna sätta stopp. Ser vi att Du har kapacitet och vill komma igång med utmaningen att bli sysselsatt i meningsfullt arbete så finns möjligheterna här. Visa Din intresseanmälan i formuläret under Franchise, har Du eget företag så fyll bara i uppgifterna. Saknar Du eget företag, skriv i företagsrutan "saknar" och orgnr. bara 5-or. Du blir i så fall en F-skattare, vi sköter allt åt Dig som om Du hade eget företag.

Du som är duktig på något inom våra affärsområden, se här vilka möjligheter det finns... pdf

Franchise/Affärsområden (i varje länk nedan beskrivs varje affärsområde mer detaljerat)

 • TBST Administration: Löpande bokföring, skattedeklaration, momsredovisning, löner, fakturering, bokslut, deklarationer mm

 • TBST Data Business/Private: Från den enkla hemsidan till den avancerade databasen. Vi hanterar det mesta... fråga oss.

 • TBST Finance: (Investering/Finansiering = Lågkostnadsbolaget): Sitta i skuld är ett beroende. Investera Dig ur detta.

 • TBST Sale/Marketing: Vi sätter ny agenda i Sverige, lön efter prestation, uppdragsgivaren betalar enbart för prestationen (Sale). Marknadsföringen arvoderar vi lågt då vi agerar smart i bl a gratissajter. Sällan tak på intäkterna, tjäna mycket/prestation är glädje.

 • TBST App: Investeringar för mobilanvändare med enkla och bra program med verklig affärsnytta. Sådant gynnar småföretagarens verksamhet och det är vad TBST App står för och skall producera.

 • TBST Social Media: Att exponera och marknadsföra Dina produkter och Ditt företag har aldrig varit... enklar... så komplext som aldrig tidigare. Nu vimlar det av möjligheter i dagens media brus. Var lugn vi assisterar Dig och företaget med våra experter.

 • TBST Store: Vilken företagare har inte drömt om att sälja produkter via nätet? Bakom varje företag står personer så det gäller naturligtvis även dem. Vi sätter upp webbutiker i Sverige tillgängliga för alla!

 • TBST Building: Byggbranschen är traditionell, vi är moderna, tänker kärnträ - hus utan mögel fast vi bygger när det regnar. Vet vi eller hittar på... naturligtvis inte. Vi har kloka byggnationer som är fullt beprövade med klok funktion, mögel gör sig ej besvär trots Plusenergihus!

 • TBST Cleaning: "Vi förvandlar smutsen till ett rent nöje". Vi anser att ha rent och snyggt runtomkring sig gör det roligare att vara en företagare samtidigt som humöret också blir lite bättre.... tror vi. Våra städföretagare har alltid support med det de själva inte är experter på, administration, försäljning mm gör även deras tillvaro trevligare.

 • TBST Electricity: Elavskärmad byggnation, vi bombarderas av elektroner. Induktion överallt. Kloka installationer belastar inte miljön och skapar trygghet. Om solen skiner, varför inte ha batterier och lagra elen samt kompensera elbortfallet när åskan gått. Smartahus kräver att montörer hänger med. Vanligt folk/de flesta är pålästa.

 • TBST Handyman: Allt i Allo, en yrkesgrupp som tynar bort. Nu måste alla gå kurs/goggla för att ta reda på allt. Du som handfast/praktiskt sysslat med/inte bara pratar/utan vet/testat själv... dom gillar vi. Allservice kommer alltid behövas. Fler och fler är i behov av hjälp för att kunna leva... hantera fjärrkontrollen t o m. Hjälpsamhet uppskattas och är lönsamt.

 • TBST Painting: Nu när Ruts lilla statliga gåva urarmas ev till förmån för fackpamparnas dyra leverne/fackavgift så ... måla inte mer svart. Vi behöver ljus, miljöriktiga färger som håller måttet. Glada målare och Nymålat sprider positivism som ringar på vattnet. 

 • TBST VVS: Rörmokare, de traditionella, smuts - rörtänger - trasor (som Roy & Rogers mack) passar sämre idag. Tandläkarpraktiken, gör ett rörmokeriingrepp där - se hemmet som detsamma... gäller idag. I hemmet funderar man på Solfångare, ta vara på regnvattnet, installera Kakelugn med vattenbehållare, spar på energin i varje moment. Kan Du möta upp då är Du en av oss!

 • TBST Accountant: Auktoriserad och Godkänd Revisor som tillsammans med företag inom 14 affärsområden bör bli en stark marknadsfaktor. Många av de ca 3 500 revisorerna i Sverige är välkomna till oss. Avd. Chefen, ledaren, kan TILLSAMMANS samla trupperna till gagn för företagen i gruppen. 

 • TBST Lawyer: En Jurist, bland ca 35 000 som finns idag, har alla möjligheter att driva sin rörelse och utvecklas angenämt lugnt och skönt. Fullt upp ändå men TILLSAMMANS i vår grupp poppar "guldäggen" upp oftare. Nya problem dyker ständigt upp hos småföretagen och Du utvecklas i problemlösningarna med kollegor runt om i landet.      

 • TBST Catering: Människors psykiska välmående minskar drastiskt däremot den fysiska hälsan blir bättre även om snabbmat och tillgängligheten på "gobitar" ökar. Magarna blir större och vi kommer alltid efter USA. Vi kan leverera snabbmat som är hälsobefrämjande och naturligtvis god men prioriterar bra förbränning. Vi har ett unikt koncept som bygger på att hindra fetma och cancern som gillar den sura miljön.

 • TBST Secure: Alla vill känna sig trygg, på gatan en kväll, i datorvärlden, på byggarbetsplatsen, i bostaden... ja överallt. Är Du kompetent inom "säkerhetsbranschen" så kommer Du att få fullt upp i TBST Group. Behovet är enormt.

 • TBST Integration: Slutet av 2017 var 1,9 miljoner av de som bodde i Sverige födda utomlands. Det motsvarar 18,5 % av befolkningen. Behovet av Integration är enormt. I TBST Group kan Du bättre göra skillnad och åstadkomma något synligt och bra.

Sammanfattande beskrivning av TBST Consult AB;s grundkoncept för alla Franchiseområden


Franchise/Frilanskonceptet inom TBST Consult AB har följande syfte:

 • Att nå alla Sveriges företag och agera så lokalt och nära kunden som möjligt. Vi tror att den personliga närvaron ger högsta möjliga kvalitet.

 • Att ha Representanter/Ombud/Frilansare/Franchisetagare som är engagerade och vet vilka villkor företagaren lever under.

 • Att ha Representanter/Ombud/Frilansare/Franchisetagare med gedigen kvalité i upp- som utförande.


Du som funderar över att gå in i TBST Consult AB;s Franchisekoncept bör ha en ambitionsnivå och en vilja att utveckla den egna förmågan och expandera företaget till något större. Friheten i att bestämma själv i Ditt egna företag är viktigt och TILLSAMMANS finns möjligheterna. Att vara drivande, pigg & alert är viktigt samtidigt som Du bör ha hyfsad struktur i det mesta Du gör.

TBST Consult AB som Franchisegivare kommer att kunna hjälpa Dig med allt Du önskar ha hjälp med. Exempelvis om Du är inom Databranschen men inte önskar "hantera papper, bokföring etc" så kan TBST Administration stå till tjänst till mycket subventionerade kostnader.

Önskar Du få hälp med direktförsäljning av Dina tjänster (TBST Sale/Marketing), förutom den marknadsföring vi gör enligt Franchiseavtalet, så är även det uppdraget mycket förmånligt.

Du blir bara effektivare i den egna verksamheten!

Om någon av Dina kunder önskar hjälp med exvis Finansiering (TBST Finance) eller Bokföring så har Du ersättning för det, s k "tipsersättning". Det enda kravet på Dig är då att vara pigg och alert och se möjligheter snarare än svårigheter.  eller så enkelt som vi uttrycker oss "att Du vill hjälpa kunden och bygga ett grundmurat förtroende till gagn för båda parter".

Därför är det ekonomiskt fördelaktigt att ingå i detta nätverk!

Har Du en kund utanför Ditt (Franchisetagaren) område så kommer alla kunder ändå känna sig väl omhändertagna, Du fortsätter bara att sköta om kunden. Ingen av våra Franchisetagare kommer att metodiskt bearbeta annans område. Däremot kommer alla kundrelationer alltid vara personliga utan att kunderna blir lidande. Internt handhar vi den ersättning som är berättigad.

Naturligtvis kommer TBST Consult AB som Franchisegivare stötta varje Franchisetagare onödigt mycket ...reklammaterial, epostmarknadsföring mm.

Gör Din intresseanmälan här (intresseanmälan Franchise) så återkopplar vi så snart som möjligt.