Vi tackar Sverigeansvarig för affärsområdet TBST Building inom TBST Group.

Kontoret var i Nacka, Stockholms län.

Kontaktuppgifter finner Du nedan eller "kontakta oss" i menyraden.

08. TBST Building B

Sverigeansvarig Bygg (SA TBST Building)

TBST Building är ett affärsområde med fokus på totalentreprenader och med driven Sverigeansvarig tillsammans med andra företag inom byggsektorn bygga ett känt varumärke.

Affärsområdet sysslar med byggverksamhet och allt därtill, motsvarande konsultation, byggkonsult  och projektledning. Därför tveka inte att ta en kontakt med oss på 010-495 80 50.

Välkomna !

Kontakta oss TBST Sale/Marketing

Tel:  010-495 80 50 
Adress: Granvägen 1, 826 35 Söderhamn
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Skype:

lasse.tbst

 

Kontaktpersoner Sverigeansvarig TBST Building

construction 652292 340   Tel:         +46 70-244 76 38
   Adress:  Nacka
   Epost:   
   Epost:    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
   Skype: 


Vi är Era kontakter inom TBST GROUP ....

Franchise/Frilans/Jobb/Bemanning: Frågor & svar om deltagandet, Franchise, Frilans, Jobb, Bemanning mm.
Lasse Svahn: Tel: 070-244 76 38. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TBST Sale/Marketing: Frågor & svar om Försäljning & Marknadsföring, Franchise mm.
Sverigeansvarig (SA) Leif Jonsson: Tel: 070-329 20 66. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.altDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TBST Building: Frågor & svar om Bygg & Hantverkare, Franchise mm.
Sverigeansvarig (SA) Lars Svahn: Tel: 070-244 76 38. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TBST Sale/Marketing kanaliserar alla kunder rätt och frontar i nätverket inom Försäljning & Marknadsföring. Kontakta alltid oss om Du som kund har andra önskemål eller frågor som berör något av våra Affärsområden (15 st idag).

Har Du kunskaper inom någon av våra affärsområden och vill gärna ingå i TBST Group som franchise eller frilansare så tveka inte att ta vår kontakt enligt ovan.

Det är inte bara inom franchise och frilans (egenanställning) som många funderingar dyker upp utan många vill ha jobb och komma ut i sysselsättning. Visst fungerar det och man blir då egenanställd (frilansare), ordnar enkelt detta och vi sköter allt och Du bara får Din lön som vanligt MEN notera att Du fortfarande investerar i Ditt område och vi betraktar Dig som en egen företagare osv.

Vi anser alltid att Din personliga "rätta" kontakten är den viktigaste delen i vårt förhållningssätt men ibland uppstår frågeställningar som inte direkt berör Din kontaktperson och då ställer TBST Sale/Marketing gärna upp och hjälper till eller kanalisera Er rätt till närmaste specialist.

Men ibland behöver Du fler tjänster utförda och då finns vi TBST Sale/Marketing inom räckhåll för Dig. 
Försäljningsansvarig Leif Jonsson: Tel: 070-329 20 66. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.