Världsekonomin är på topp men indikatorer pekar söderut. Kanske måste man nu sluta med falskmynteriet (= trycka upp pengar)..

"Vi som gillar riktiga pengar, inte virtuella och inte lever för dagen (=kortsiktigt) och vill rädda mänskligheten från ekonomisk och miljömässig härdsmälta ger vi här hopp och möjlighet att förändra och göra skillnad. Vi trycker igång nu en fortsättning på JAK (lånar nästan ut en miljard "räntefritt") med ett väsentligt mycket bättre och stabilare finansiellt system. Lanseringen sker inte bara i Sverige utan i hela världen. Se vidare LKB"

Nu är tiden inne till förändring... personer bakom anställningar och företag uppmanas här till eftertanke!

Förändrar Ni Ert synsätt, rättare sagt... tänker efter... efter att läst igenom information som få känner till men kanske anar "att så kanske det ändå är" FÖRÄNDRAR tilliten till vissa s k proffsiga rådgivare. Ni, vanliga människor är de som har den ekonomiska makten. Var klok, utnyttja den!!...

Alla Ni som vill ha trygghet i investeringar och bra avkastning på insatt kapital kan vända sig till TBST Finance/Lågkostnadsbolaget.
Alla Ni som vill låna räntefritt och till den absolut billigast lånekostnaden som finns på marknaden kan vända sig till TBST Finance/Lågkostnadsbolaget.

TBST Finance
Aug 2018Intresserad av att göra skillnad och åstadkomma förändringar ? Börja med Dig själv här och TILLSAMMANS ordnar vi det !

Intresseanmälan: TBST Finance (länk till Lågkostnadsbolaget)
Intresseanmälan: Bli Franchisetagare (länk till formulär)
Intresseanmälan: Jobb (länk till formulär)
Intesseanmälan: Bli kund hos oss/Hyra kvalificerad personal/Få offert (länk till formulär)